Projektovanje, Upravljanje projektima, Konsalting

a plus construction

service-design

Projektovanje

Ovdje Vaše ideje postaju stvarnost. Na papiru. Od Idejnog rješenja do Glavnog projekta, sve u skladu sa novim “Zakonom o planiranju prostora i izgradnji objekata”.

project-management-service

Upravljanje projektima

Upravljanje projektima je široka oblast koja se ne može definisati jednom rečenicom. Svakako, u jednoj rečenici možemo reći da mi : planiramo, pratimo, kontrolišemo i zatvaramo svaku fazu građevinskog projekta.

consulting-service

Konsalting

Možemo da pružimo sve odgovore vezano za aktuelnu legalizaciju u Crnoj Gori, a sve u skladu sa novim “Zakonom o planiranju prostora i izgradnji objekata”.

o nama

Jednostavno A+!

A Plus Construction d.o.o. je crnogorska kompanija uključena u sve sfere građevinske industrije: projektovanje, izvođenje radova, upravljanje projektima, konsalting, kao i ugovaranje građevinskih radova, direktno sa Investitorom, u ime Glavnog Izvođača radova.

Glavni adut firme A Plus Contruction d.o.o. je “3u1 pravilo”, što bi značilo da se mi konsultujemo sa Klijentima, projektujemo i na kraju pružamo kompletnu uslugu upravljanja projektom- izvodimo, koordinišemo, organizujemo čitav obim posla kako bi Klijent dobilo gotov proizvod i ostvario svoju inicijalnu zamisao.

Naš pristup je jednostavan, ali jedinstven. Vjerujemo da je svaki projekat vrijedan pažnje i samim tim svakom projektu prilazimo profesionalno i na isti način.

NAŠ TIM

Naš tim je sačinjen od mladih, ali iskusnih i licenciranih arhitekata i inženjera. Članovi našeg tima su fokusirani na nove i napredne tehnologije i konstantno se usavršavaju u svojoj oblasti, te samim tim imaju prijatnu, otvorenu komunikaciju i saradnju sa svim potencijalnim Klijentima. Mi smo visoko profesionalan i kompetentan tim, čiji su svi članovi bili učesnici velikih i značajnih građevinskih projekata, kako u Crnoj Gori, tako i u zemljama u regionu.

team

Kontakt

Adresa

Bulevar Ivana Crnojevića 163
Podgorica

Telefon

+382 67 444 936

Linkedin

https://www.linkedin.com/company/a-plus-construction-d-o-o/

Video